23-06-2017

1498202956_het-gebruik-van-een-goede-baardbostel1

Een betere baard begint bij… de baardborstel

Praktisch hulpmiddel voor bij het scheren

Het laten groeien en staan van een baard vergt de nodige discipline en een flinke dosis volharding. Maar het resultaat mag er wezen: een baard om trots op te zijn! Jouw baard is jouw manier om je te onderscheiden en een uitgesproken stijl uit te dragen. Daarbij is de baardborstel een onmisbaar instrument.

Gezonde baardgroei

Het nut van de baardborstel wordt al snel duidelijk nadat je je hebt voorgenomen om een baard te laten groeien. Een bekend fenomeen: het kriebelt! Dat komt doordat je haren langer worden, en terug gaan krullen richting je huid. Vooral tijdens deze fase wordt je doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Maar hebt geen vreesch, en houdt vol: de baardborstel zal je leed verlichten. De ontwarrende, modellerende en polijstende werking van een goede baardborstel verlichten ongemak en irritatie. Optimaal is het om tijdens deze periode een fijne baardolie en -balsem te gebruiken. Perfect te verdelen met je baardborstel!

Door de masserende werking van de borstelharen wordt je huid gestimuleerd. Dit activeert doorbloeding die zorgt voor de gezonde groei van je baardharen. Talg en oliën van je huid worden effectief over de gehele haarlengte verdeeld, zeker bij het gebruik van een baardborstel met haren van ongelijke lengte. Ideaal voor een mooie, gezonde en verzorgde baard en huid!

Beards Grooming baardborstels

Een baard is gebaat bij een goede baardborstel, een essentieel instrument voor de verzorging en uitstraling van je baard. Probeer bijvoorbeeld een van de verschillende baardborstels van Beards Grooming, een nieuwe productlijn in het assortiment van Scheersalon. Beards Grooming biedt varianten aan van wildzwijnhaar, maar ook een mix van paardenhaar en synthetische haren.

Tot slot is het goed om te weten dat baardborstels perfect te gebruiken zijn in combinatie met een baardolie of baardbalsem. Een baardborstel kun je zien als een prettige aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging, met niets dan positieve effecten voor jouw baard en huid. Volgens ons een must-have!

 

Bekijk hier de Beards Grooming baardborstels

RECENTE ARTIKELEN


Filter
My-Blades Platinum blog header

Ook de double- en single edge blade industrie denkt actief na over eco-vriendelijke productiemethodes. Waar de ene producent haar theorieën nog moet omzetten naar de praktijk, is een kleine internationale startup de eerste duurzame scheermesjes aanbieder.

Hoe verzorg je een kaal hoofd

De verzorging van je kale hoofdhuid meer omvat dan alleen maar het scheren van je hoofdhaar. Heb jij alle onderdelen voor de verzorging van je kale hoofdhuid in jouw routine opgenomen?