19-10-2017

1508498522_mr-dutchman-logo

Geen fratsen, dat scheert

Mr. Dutchman spreekt ontegenzeggelijk duidelijke taal

"Geen fratsen. Dat scheelt." Ken je die slogan nog? Het is van een niet nader te noemen supermarktketen, maar het had even zo goed de slogan kunnen zijn van het oer-Hollandse Mr. Dutchman. In zijn supergeheime scheerlab wordt in het diepste geheim gewerkt aan baardverzorgings-, fixatie- en stylingsproducten voor haren met geen fratsen. Dát scheert.

Mr. Dutchman Gin n Whiskey

Ontegenzeggelijk waar

Baard- en haarverzorging hoeven niet moeilijk te zijn. Dat is ontegenzeggelijk waar. De producten van Mr. Dutchman hebben daarom een duidelijk doel, voorzien van namen die evenmin iets aan de verbeelding over laten. What you see is what you get. Neem nu de haarlotions van Mr. Dutchman: de Whisky Tonic en de Gin Tonic. Niet alleen woordspelingen, maar ontegenzeggelijk waar: haarlotions die versterkt zijn door whisky en gin. Heerlijk verfrissend, verstevigend, en kalmerend.

Welke haren krijgen er níet meer volume en textuur na een shotje Whisky Tonic? Welke hoofdhuid wordt er nu níet rustig van een shotje Gin Tonic? Testresultaten uit het scheerlab van Mr. Dutchman wijzen bovendien uit dat er een positieve correlatie is tussen deze haarlotion en het effect op vrouwen. Ontegenzeggelijk waar.

Mr Dutchman Matte Modder & Schone Schijn

Vrouwenmagneten

Pomade is ook iets dat je in je haar kunt smeren. Mr. Dutchman heeft er twee voor je: Matte Modder en Schone Schijn. Twee makkelijk uitwasbare stylingproducten, allebei met een ander eindresultaat op jouw look. Schone Schijn doet met je haar wat espresso met jou doet: een flinke dosis energie die vermoeidheid als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Zoals de naam doet vermoeden heeft deze pomade een ontegenzeggelijke dosis glans met een strakke hold. Totdat je hem eruit wast.

Zoek je iets subtielers? Dan is Matte Modder wat voor jou. Dit product, het logische resultaat van een plas modder plus naakte vrouwelijke worstelaars, is een fixerende crème met een medium hold en matte finish. Mr. Dutchman verzekerde ons dat de aantrekkelijke geur vrouwen doet smelten. Ontegenzeggelijk waar.

 

Kneiter! Kicken! Kwak!

Zoals je ziet is Mr. Dutchman ook niet vies van power-woorden met de K om baardproducten te beschrijven. Vinden wij alleen maar koel. Laten we vooraan beginnen: Kneiter. Dit is een baardolie die jouw baard laat shinen, die tegelijk verzacht en verzorgt en voorkomt dat je huid uitdroogt (ook de letter V doet het goed), met een verdraaid lekkere geur.

Kicken is balsem om je baard mee in elk mogelijk denkbaar model te krijgen. Serieus, probeer maar eens. Gemaakt van kostbare klei uit China zorgt Kicken voor een unieke matte look, met perfecte fixatie en ultieme verzorging. Kicken, de schop onder de kont van een vermoeide baard.

Wat krijg je als je Kneiter en Kicken combineert… Kneiterkicken? Kickkneiteren? Nee hoor, Kwak! Deze zalf is een mix van Kneiter en Kicken, die het beste van twee werelden combineert – de verzorging van een olie met de houdbaarheid van een wax. Ka-ching! 1+1=3? Ontegenzeggelijk waar.

Mr. Dutchman

Vooruit, nog één rekensommetje

Über is Mr. Dutchman’s baardzeep met een van de meest vernederlandste woorden van de Duitse taal als naam. Je spreekt het nog steeds uit met een harde U, daar doet Dr. Oetker-gate geen afbreuk aan. Wat doet Über? Zorgen dat jouw huid niet uitdroogt of geïrriteerd raakt. En je baard en huid worden er schoon en gezond van. Laat je eens lekker überaschen.

Waar Mr. Dutchman ons al leerde dat 1 + 1 ontegenzeggelijk 3 is in het geval van Kwak, laat de Black Doos ons de gevorderde rekensom zien die aantoont dat 1 + 1 + 1 gelijk is aan 4. Want wat als je nu niet kunt kiezen? Dan neem je gewoon de Black Doos, bestaande uit Über baardzeep, Kneiter baardolie, en Kicken baardbalsem. Een allesomvattend pakket om jouw baard eens grondig mee onder handen te nemen, van verzorging tot styling. Ontegenzeggelijk waar. Geen fratsen, dát scheert.

 

Mr. Dutchman workers

RECENTE ARTIKELEN


Filter
Zomerse geneugten – altijd en overal een schone frisse baard-web

Er zijn talloze manieren om het beste uit de zomer te halen. Lekker ontspannen op een terrasje met een drankje en tapasgerechtje of genieten van een gezellige barbecue met vrienden en familie. Zo zorg jij altijd en overal voor een schone frisse baard!