08-10-2020

08-10-2020_EdPCollectionLow-res_2048x-web

Maak kennis met de nieuwste geuren van St James of London

Traditionele ingrediënten, verrassend veelzijdig

Al bijna zeventig jaar is St James of London een begrip op het gebied van persoonlijke verzorging. Het merk heeft zich altijd gericht op de moderne, verzorgde gentleman – tot nu. Met een mix van ingrediënten die traditioneel een mannelijke doelgroep aansprak heeft St James of London nu een nieuwe lijn gelanceerd voor zowel mannen als vrouwen. Maak nu kennis met vier onderscheidende eau de parfums!

Vernieuwende eau de parfum

Het Britse merk St James of London was net na Tweede Wereldoorlog – zegge en schrijve 1953 – onderdeel van wat de Britten het tweede Elizabethaanse tijdperk noemden. Het was de geboorte van een nieuwe, moderne gentleman die de verschrikkingen van de oorlog achter zich wil laten en meer aandacht wil besteden aan zijn persoonlijke verzorging.

In zijn vernieuwingsdrang besloot dit Britse merk te onderzoeken wat er mogelijk was met ingrediënten die traditiegetrouw voorbehouden waren voor mannelijke verzorgingsproducten. St James of London deed een interessante bevinding toen bleek dat ook onderscheidende unisex-geuren tot de mogelijkheden behoorden. We stellen ze graag aan je voor.

Black Ginger & Amaranth

Ervaar de weelderige mix van de verfijnde zoete geur van groen amarantzaad. De bloemige tonen van exotische lelieblaadjes, orchideeblaadjes, geurige jasmijn en conifeer worden in balans gehouden door de meer aardse tonen van zwarte gember, amberhout en leer – verpakt in de warme deken van patchouli.

Bekijk de Black Ginger & Amaranth eau de parfum hier.

Gardenia & Sambac Jasmine

Ervaar de gedurfde fusie van witte bloemen zoals gardenia, Arabische jasmijn, tuberoos, oranjebloesem en ylang ylang – die opleeft door de sprankelende aanwezigheid van salie, peperbessen, en de hartverwarmende tonen van benzoë en kruidige muskus.

Bekijk de Gardenia & Sambac Jasmine eau de parfum hier.

Sea Moss & Salt

Ervaar hoe de mix van bergamot, grapefruit en strandbloesem de levendige aquatische noten van fris zeezout en de groene tonen van warm mos complementeert – kruidig en houtachtig geaard.

Bekijk de Sea Moss & Salt eau de parfum hier.

Honeycomb & Elderflower

Ervaar hoe perzik, wilde nectarine en oranje bloemenhoning worden opgefleurd door cassis en zoet kakifruit. Deze fruitige tonen rusten op een bed van witte vlierbloesem, wilde bloemen, zoete schijnhulst en zachte muskus.

Bekijk de Gardenia & Sambac Jasmine eau de parfum hier.

Kun je ook niet wachten om deze geursensaties zelf te ervaren? Bij Scheersalon vind je ze alle vier in stijlvolle glazen verpakkingen van 50ml mét een verstuiver. Laat je verrassen! (Maar kijk er niet van op als jouw partner jouw eau de parfum ook gaat gebruiken…)