16-03-2018

1521117060_scheercursus-web

Scheersalon scheercursus: shave like a pro!

Meld je aan voor onze scheercursus om het optimale klassieke scheren te leren

Natscheren is een van de fijnste manieren om je te scheren. Jezelf op de juiste manier scheren met het authentieke open scheermes geeft je behalve een comfortabel verkregen strak scheerresultaat de voldoening de oude scheertechniek te beheersen. Ben je benieuwd hoeveel comfortabeler en gladder je kunt scheren met de straight razor? Geef je dan op voor één van onze scheercursussen om je het scheren met een klassiek open scheermes meester te maken.

Meesterlijk scheren

Wij bieden verschillende cursussen waarin je jezelf leert scheren met een klassiek open scheermes. De cursussen worden gegeven door onze barbier Jeroen. Met meer dan 30 jaar scheerervaring in de barbershop en zelf fanatiek gebruiker van het authentieke scheermes, kan hij als geen ander alle facetten van het natscheren met de straight razor, met je delen. 

Deze scheertraining is zowel voor de absolute starter (de Experience cursus) als de meer ervaren gebruiker (de Advanced cursus) van de straight razor geschikt. Na afloop van de training bezit je een schat aan bruikbare informatie. Je kunt je mes optimaal scherpen en weet hoe je dit scherpe mes veilig en met het beste resultaat kunt gebruiken.

Scheersalon scheercursus

Wat houdt de cursus in?

Bij Scheersalon bieden we verschillende cursussen aan: Experience en Advanced. Tijdens de Scheersalon Experience leren we je alles over het authentieke scheermes en diens jarenlange evolutie. Je leert hoe je de perfecte scheerzeep aanmaakt, hoe je het mes op een scheerriem aanzet, hoe je scherpt op de spanriem, en natuurlijk het scheren zelf met de bijkomende scheerproblematiek. Ook hebben we aandacht voor de ultieme nabehandeling.

Tijdens de Scheersalon Advanced cursus behandelen we het wetten en gaan we, na het liefst enkele weken het authentieke scheren thuis in de praktijk gebracht te hebben, alle eventueel ontstane vragen en moeilijkheden voor je oplossen. Met deze aanpak vormen we je dagelijkse scheerverplichting om tot een ritueel wordt waar je naar uitkijkt. 

Je kunt tijdens de training je eigen scheermes meenemen of gebruik maken van een open scheermes dat wij beschikbaar stellen. Uiteraard kun je ook na de cursus een scheermes of ander product aanschaffen. Je weet nu immers welke scheerproducten en -artikelen bijdragen tot jouw ideale scheerbeurt.

Geschikt vriendenuitje op maat

Veel mannen schrijven zich individueel of samen met zoon of vriend op onze cursus in. De sfeer is altijd prettig gemoedelijk - mannen onder elkaar! Bij onze scheercursus is telkens plaats voor maximaal 6 personen. Kortom: mogelijk ook een hartstikke leuk idee voor een activiteit met je vrienden! Het is een bijzondere manier om met z’n allen het klassieke scheren én elkaar beter te leren kennen.

Een compacte setting zoals deze is de perfecte basis om een scheercursus te volgen. Er is genoeg ruimte voor persoonlijk advies van Jeroen en het stellen van vragen. Heb je interesse om deze cursus met een groep te volgen? Neem dan contact met ons op voor een cursus precies op maat.

Scheercursus: waar en wanneer

De cursus wordt standaard gegeven op zaterdagen om 12.00 uur en duurt zo’n 4 uur: we nemen de tijd die het nodig heeft om de vaardigheden onder de knie te krijgen. Wanneer je met een groep een datum wilt prikken of een training op maat wil plannen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee. De trainingen worden gegeven in Bladel. Hier hebben we een speciale barbershop ingericht die bedoeld is om in een persoonlijke setting de aandacht te vestigen op jou en je scheerritueel.

Heb je als groep of individueel interesse het scheren met het authentieke scheermes te meesteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of meld je direct aan. Bel naar 0497-760606, stuur een e-mail naar [email protected], of neem contact met ons op via de contactpagina van de website. Shave like a pro met de Scheersalon scheercursus. Zien we je gauw? 

Scheersalon scheercursus

RECENTE ARTIKELEN


Filter