30-08-2017

1504258219_Huid-faq

Wat je over je huid moet weten

Weet jij welk huidtype je hebt en hoe je die moet verzorgen?

Je huid is je grootste orgaan. Het is dus belangrijk om er goed voor te zorgen, maar hoe doe je dat als je niet eens weet wat voor huidtype je hebt? Het is maar goed dat wij speciaal daarom een FAQ-pagina hebben waar we de belangrijkste vragen over huid op een rijtje zetten en beantwoorden, vind je niet?

Jouw huidtype bepalen

Als je de eigenschappen van jouw huid kent, weet je ook hoe je deze optimaal kunt verzorgen. Ieder huidtype heeft een andere verzorging nodig; in de ergste gevallen kan het gebruik van de verkeerde producten zelfs een averechts effect hebben.

Is jouw huid droog, vet, gevoelig, normaal, of een combinatie hiervan? Aangezien je huid, in tegenstelling tot kleding, geen label heeft waar op staat hoe je ‘m moet wassen, hebben wij op onze FAQ wat vragen op een rijtje gezet waarmee jij je huidtype eenvoudig vast kunt stellen. Op basis daarvan kun je eens een kijkje nemen in je badkamer, en of je al die tijd wel de juiste producten gebruikt hebt!

Wat je nog meer over je huid moet weten

Huidverzorging gaat verder dan het gebruiken van de juiste zeep; wij zouden geen Scheersalon heten als we je ook geen tips zouden geven voor jouw scheerritueel. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn de verschillen tussen de mannenhuid en de vrouwenhuid, hoe jij je huid optimaal kunt verzorgen voordat je je scheert, en ook hoe je huid in de loop der jaren van huidtype kan veranderen (en waarom).

Als je je huid in tiptop-conditie wilt houden doe je er goed aan om ook even onze FAQ-pagina te checken. Daar vind je antwoorden op vragen die je helpen met het verzorgen van je huid, in elk geval jouw grootste orgaan. (Oké, technisch gezien is dat je hart, maar je begrijpt wat we bedoelen.) Vragen die je hebt die we daar niet beantwoord hebben, kun je ons natuurlijk altijd stellen via mail. Wellicht dat we ze toch kunnen beantwoorden. Ook blijven we op deze manier werken aan het verbeteren van deze FAQ – want die is er voor jóu.

RECENTE ARTIKELEN


Filter
12-09-2019-1-web

Een ongeluk tijdens het scheren zit in een klein hoekje. Met onze EHBS – Eerste Hulp Bij Scheerwondjes – bereid jij je optimaal voor.