Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Böker Open Scheermes
  • Böker Open Scheermes

Böker Open Scheermes
140518 - Graf Everhard
Hoorn

Böker Graf Everhardt – scheren in de luxe van de Hertogen van weleer.
Niet ver van de fabrieken van Böker verwijderd ligt ‘Burg an der Wupper’, een van de grootste kastelen van West-Duitsland en hét symbool van het Bergse land. De glorieuze geschiedenis van dit geheel gereconstrueerde kasteel is onlosmakelijk verbonden met het Hertogdom en de graven van Berg. Böker wijdt een serie van drie indrukwekkende scheermessen aan de drie graven en dit Hertogdom.

Dit Graf Everhardt klassiek open scheermes ademt luxe, maar in de basis is het een toegankelijk 5/8" lemmet met een ronde punt voor een comfortabel en veilig scheerresultaat. Het lemmet is gemaakt van het beste Solingen Straight Razor-carbonstaal, extra hol geslepen en prima geschikt voor het dagelijkse gebruik. De fraaie ets op het diepglanzende lemmet, geïnspireerd op het stadswapen van de Bergse stad Hamm, straalt klasse uit.

De bewerkte rug staat symbool voor de drie graven Von Berg. De gedeeltelijke 24-karaats vergulding van het lemmet onderstreept hun invloed destijds op het Bergse land. Het mes is prettig gebalanceerd en bezit een subtiele afgeronde verdikking aan de schouder. Deze verdikking geeft het mes, samen met de dubbelzijdig geribbelde schouder (serrierung), stabiliteit en controle - óók bij vochtige handen.

Het buffelhoornen heft versterkt het exclusieve karakter van dit open scheermes. Daarnaast biedt de toevoeging van een derde spacer-pin het mes extra stabiliteit, waar de meeste open scheermessen meestal twee pins hebben. Het heft is vervaardigd van buffelhoorn; dit verfijnd bewerkte natuurproduct geeft het heft een unieke tekening en kleurvariaties, waardoor geen enkel mes hetzelfde is.

Dit scheermes is ambachtelijk geproduceerd bij Böker in Solingen, Duitsland. Het mes is vervaardigd met een scherp oog voor detail, inclusief authentieke Böker-stempel in lemmet. Het mes wordt geleverd in een unieke verpakking die het mes in al zijn glorie presenteert.
Dit authentiek open scheermes wordt door ons vakkundig gescherpt en aangezet zodat u het mes gebruiksklaar ontvangt.

Artikelnummer 140518
Serie Nee
Merk Böker
Land Duitsland
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht 39 gram
Punt Round point
Hoogte lemmet 5/8"
Slijping Extra Hollow
Lemmet Koolstofstaal
Heft Hoorn
Serratie Ja, boven en onder

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.