Wie zijn wij

Beste bezoeker,

Naast meer dan 30 jaar ervaring als barbier met een passie voor scheren hebben wij ook een voorliefde voor Italië als vakantieland. Telkens als wij een Italiaanse stad bezoeken, verwonderen wij ons over het aanbod aan scheerartikelen en aanverwante artikelen. Wij genieten van de Italiaanse scheerspeciaalzaken met hun overweldigend aanbod.

 

Alles voor het scheren


In Nederland is het aanbod aan scheerkwasten, -messen, - zepen en accessoires beperkter. Tijdens een vakantie (een aantal jaren geleden) in Rome zat een paar deuren naast ons hotel zo’n prachtige scheerspeciaalzaak. Wij stelden onszelf toen de vraag: Waarom worden deze producten in Nederland niet aangeboden?

 

Na wat gesprekken met de betreffende winkelier kochten wij enkele scheerproducten. Die maakten het dagelijks scheren een stuk plezieriger. Dit moesten meer mannen ervaren, vonden wij.
De reacties van de eerste scheerklanten waren de aanleiding tot de eerste import van authentieke scheerproducten. Ons enthousiasme is inmiddels uitgegroeid tot Shavingpoint. Een gespecialiseerde groothandel met kwalitatief hoogwaardige scheerproducten. Zodat ook u deze kunt aanbieden aan uw klanten.

Scheertraining en vragen over scheren

Shavingpoint beperkt zich niet tot enkel verkoop en vakkundig advies. Wij verzorgen ook scheertrainingen voor professionals. En hebt u vragen over nat scheren of de beste scheerbehandeling? Laat het ons weten. Wij staan u graag te woord.


Jeroen en Yvonne Jansen

Wie zijn wij - Jeroen