Beardpride

"Strictly for Men" 

Weet jij wat je krijgt als je jojoba, argan, amandelolie en broccolizaadolie combineert? Het levert geen smoothie op, maar vormt juist de basis voor alle producten van Beardpride. Dit Duitse familiebedrijf maakt baardverzorgende oliën, wax en balsems met deze natuurlijke basis. Dat het een familiebedrijf is kun je merken aan hun oog voor detail en het warme contact dat zij met hun klanten onderhouden. Bij Beardpride komen er geen kunstmatige bestanddelen of parfum aan te pas; in plaats daarvan kiest men voor etherische oliën en aroma’s.  

Beardpride

Beardpride is ontstaan omdat vader Marko Schulze de ‘kambaarheid’ van zijn baard wilde verbeteren. Hij is zelf met allerlei producten gaan mengen totdat er bruikbare formules uit kwamen. De basis daarvan waren dus natuurlijke producten; en geen parfum, vanwege zijn allergie daarvoor. Beardpride werkt uitsluitend met biologisch gecertificeerde koudgedrukte oliën waarvan je maar een paar druppels per dag nodig hebt. Deze producten zijn niet aangevuld met goedkope vulstoffen, maar bevatten alleen de benodigde bestanddelen. Toen Marko aan zijn kapper vertelde dat hij zo tevreden was over zijn mengseltje werd die toch ook wel benieuwd. De kapper ging vervolgens testen op zijn eigen klanten en werd laaiend enthousiast! En zo werd in 2015 Beardpride geboren.
Dit kleine familiebedrijf staat voor handgemaakte kwaliteit waar ieder product zorgvuldig wordt geproduceerd, gecontroleerd, en gebotteld. Marko produceert; zijn vrouw Miriam zorgt voor de bestellingen, hun zoon gaat over de verzendingen, en dochterlief is verantwoordelijk voor het label. Met Beardpride haal je het beste uit je huid en (baard)haar. 
Beardpride Brand
Merknaam: Beardpride
Land: Duitsland
Stad:Elsdorf
Sinds:2015
Producten:Baardverzorging, Scheerolie