Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • St James of London Scheercrème Sandalwood & Bergamot
  • St James of London Scheercrème Sandalwood & Bergamot

St James of London Scheercrème Sandalwood & Bergamot

Scheercrème Sandalwood & Bergamot van St James of London in luxe glazen pot.
St James of Londen Sandalwood & Bergamot geeft een zeer romig en luchtig scheerschuim. De etherische oliën die als grondstof dienen voor deze scheercrème worden gewonnen uit onder meer Kokos, Cranberry, Olijf - en Amandelolie. De sterk antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen van Bergamot maken deze geurlijn ook bijzonder geschikt voor mensen met huidaandoeningen waarbij een ontsteking in de huid een belangrijke rol speelt. Volledig irritatie vrij en geschikt voor elk huidtype.
St James of Londen Sandalwood & Bergamot is een combinatie van kalmerende zoete Sandalwood en Bergamot olie met de geur die je herkent van `Earl Grey` thee. Deze moderne geurcompositie beschrijven we het beste als: Elegant en sensueel met een vleugje frisse Citrus en Jasmijn. Mild zoete Sandalwood, Amber en Vanillie. Kortom een tijdloze klassieker voor een comfortabele scheerbeurt.
Inhoud: 150 ml.

St James of London verzorgingsproducten zijn op zuiver natuurlijk basis, bevatten geen alcohol en zijn sulfaat- en parabene vrij.
Artikelnummer SJOL-1084
Inhoud 150 ml
EAN 0737178111084
Geurlijn Sandalwood & Bergamot
Geur Type Houtachtig
Merk St James of London
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Land Engeland

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.