Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • Parker Barbermes SRDW sheesham wood
  • Parker Barbermes SRDW sheesham wood
  • Parker Barbermes SRDW sheesham wood

Parker Barbermes SRDW sheesham wood

Het solide Parker SRDW-scheermes met hardhouten sheesham wood heft, is ontworpen voor de professionele Barbier en intensieve gebruiker. Het "clip to close" mechanisme houdt het verwisselbaar mesje perfect uitgelijnd op zijn plaats. Het kwalitatief hoogwaardige roestvrijstalen lemmet gecombineerd met het stoere sheesham wood heft biedt de gebruiker alle wenselijke ingrediënten voor een comfortabel en glad scheerresultaat.

Dit barbermes is ideaal voor een comfortabele scheerbehandeling, het strak aanzetten van bakkebaarden, baarden, sikjes en verwijderen van nekharen.

In dit SRRW-barbermes passen single-edge half blades. Wanneer de voorkeur uitgaat naar double edge blades, moeten deze voor gebruik - in het paraffinepapier - doormidden gebroken worden. Op deze manier passen de mesjes als een 'half blade' in het barbermes. De mesjes zijn snel en veilig verwisselbaar en hoeven dus niet gescherpt te worden. Parker scheermessen zijn met de grootste zorg ontworpen, geproduceerd en getest voor een superieure scheerbeurt.

Kenmerken Scheermes Parker SRDW

Lengte totaal:         140 mm
Gewicht:                   43 gram

Afmetingen zijn bij benadering

Artikelnummer PA-SRDW
Serie Nee
Merk Parker
Land India
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.
Gewicht Nee
Punt Nee
Hoogte lemmet Nee
Slijping Nee
Lemmet Nee
Heft Nee
Serratie Nee

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: