Klik op de afbeelding om de foto te vergroten.
  • 1 doos Wilkinson Sword Double edge blades

1 doos Wilkinson Sword Double edge blades

Double edge blades van Wilkinson Sword. Verwisselbare scheermesjes voor de safety razor / krabber. Wilkinson Sword double edge blades worden geproduceerd in het Duitse Solingen. Deze verwisselbare mesjes zijn aangenaam scherp met een comfortabel karakter voor de perfecte scheerbeleving.
De huidige bewerkingen van deze Wilkinson double edge blade hebben de oorspronkelijke precisie van weleer behouden. De eigenschappen zijn daar waar mogelijk verbeterd door Wilkinson’s beroemde triple coatingproces. Dit proces bevat de toevoeging van Chroom, Keramiek en PTFE. Chroom tegen corrosie, keramiek voor extra duurzaamheid en PTFE (teflon) voor minder irritatie. Het resultaat is een double edge blade wat zeer lang de comfortabele scherpte behoud en een glad scheerresultaat met een minimum aan irritatie geeft.
De scheermesjes van Wilkinson Sword zijn geschikt voor alle huidtypes en een lichte tot zware baardgroei.
Wilkinson Sword verwisselbare scheermesjes zijn individueel in paraffinepapier verpakt en zitten in een dispenser van 5 stuks, voor gegaranderde veiligheid, steriliteit en lange houdbaarheid. De dispencer heeft een opbergruimte voor de gebruikte mesjes.

Scheerkarakter: Comfortabel, Scherp
Geschikt voor: Ieder huidtype
Geschikt voor: Lichte tot zware baardgroei
Aantal: 5 stuks

Artikelnummer 1BOX-WILKINSON
Type Scheermesjes Double Edge Blade
Merk Wilkinson
Land Duitsland
EAN 5010189197205
Btw Info Prijzen zijn exclusief btw.

Beschikbaarheid: In voorraadU dient in te loggen om de prijs te zien en dit product te kunnen bestellen.

Shavingpoint is enkel toegankelijk voor gerelateerde B2B klanten. Interesse in onze producten? Maak hier uw account aan.