Beards Grooming

"Baardverzorging met BRDS Grooming"  

Baardborstels van Wild-Zwijnenhaar en varianten met een mix van Paardenhaar en synthetische haren voor jouw baardverzorging.

Het gebruik van een goede baardborstel is belangrijk voor de verzorging en uitstraling van je baard.

Beards Grooming baardborstels zijn degelijke effectieve borstels die je baard ontwarren en je baardharen verzachten. De borstelharen van ongelijke lengte verwijderen huidschilfers, vuil en losse haren. Je huid wordt door de masserende werking van de borstelharen gestimuleerd, wat de doorbloeding plaatselijk activeert en zorgt voor een gezonde groei van de baardharen. Huidtalg en -oliën worden van aanzet tot punt verdeelt. Ideaal voor een mooie, gezonde en verzorgde baard en huid.

De Beards Grooming baardborstels zijn perfect te gebruiken in combinatie met baardolie en baardbalsem. Gebruik dagelijks de baardborstel en je baard en huid blijven in topconditie. 

Het robuust ingegraveerde BRDS Grooming logo plaatsen we trots in de ergonomisch gevormde perenhouten borstels. De ultieme kwaliteit wildzwijnenhaar met het ongelijke oppervlak verdeeld optimaal de natuurlijke oliën en vetten. Ook voor de baarddragers met een voorkeur voor niet varkensharen borstels bieden we een efficiënte baardborstel met een mix van paarden- en synthetische haren.

BRDS Grooming baardbostels bieden de optimale baardverzorging voor alle baarddragers, thuis en op reis. Onze collectie biedt een brede variatie baardborstels voor iedere man en baard.

Bekijk hier ons volledig assortiment Beards Grooming baardborstels.

Beards Grooming Brand
Beards Grooming Brand
Merknaam:Beards Grooming
Land: Nederland
Stad:Bladel
Sinds:2015
Producten:Baardborstels
Beards Grooming Brand