Böker

"Sinds 1869 producent van messen met het boompje" 

De beroemde messen van Böker zijn voorzien van het wereldberoemde boom-teken zijn met de hand gemaakt sinds 1869 in Reimscheid, gelegen naast de Duitse messenstad Solingen. Sinds de oprichting tot op heden heeft geen enkel mes de fabriek verlaten zonder dit zegel van kwaliteit. De lange geschiedenis van de Böker wordt gekenmerkt door roerige tijden. Maar een ding bleef bij Böker meer dan 140 jaar in hetzelfde: de passie en enthousiasme voor uitzonderlijke messen. 

De Böker mes fabriek heeft zich heden ten dage ontwikkeld tot een wereldwijde innovatieve leider en biedt een ongeëvenaarde verscheidenheid aan messen. Het is de grootste fabrikant van scheermessen, sport messen en verzamelaars messen in Europa. Dit zal echter nooit ten koste gaan van de kernwaarden; het stellen van hoge eisen aan de manier waarop de messen worden geproduceerd. Dit gebeurd nog altijd met het oog op kwaliteit en aandacht voor detail.

De klassieke open scheermessen van Böker zijn altijd van hoge kwaliteit en worden gebruiksklaar geleverd. Daarnaast zorgt Scheersalon.nl ervoor dat de open scheermessen nogmaals extra worden aangescherpt voordat deze worden verzonden. Hierdoor krijgt u een scherp mes aangeleverd en zorgt dit voor een extra glad scheerresultaat. Daarnaast worden de messen van Böker verkrijgbaar in de kleuren: Bruin, Zwart, Grijs en Ivoorwit.

Bekijk hier ons volledig assortiment Böker producten.

Boker Brand
Merknaam: Böker
Land: Duitsland
Stad:Remscheid
Sinds:1919
Producten:Open scheermessen, safety razors