Castle Forbes Brand

Castle Forbes


Deze kleine Schotse parfumerie werd 18 jaar geleden opgericht in de schaduw van het imposante Castle Forbes aan de oevers van River Don in Aberdeenshire. Een unieke selectie geuren, gemaakt met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, vangen de essentie van het Schotse landschap. Een minutieus productieproces zorgt ervoor dat deze producten het Forbes familiewapen mogen dragen.

Shavingpoint is agent voor het merk Castle Forbes binnen de Benelux. Zou jij deze Schotse kwaliteitsproducten graag willen aanbieden? Mogelijk kan jouw bedrijf behoren tot de selecte groep Castle Forbes-retailers.

We tonen je de collectie graag in onze showroom of een selectie van het assortiment op jouw bedrijfslocatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. We toetsen de mogelijkheden en adviseren je optimaal om het juiste assortiment voor jouw klanten samen te kunnen stellen.Ongeëvenaard romige scheercrème

Castle Forbes scheercrème bidet zijn gebruikers een ongeëvenaard romige scheerervaring. Een productieproces in kleine batches garandeert kwaliteit over kwantiteit. Bovendien heb je van deze scheercrème slechts een kleine hoeveelheid nodig om de optimaal hydraterende werking ervan te kunnen ervaren. Dat onderschrijft de waarde van de producten van Castle Forbes, tijdens de scheerbeurt en in de portemonnee.


Castle Forbes Aftershave Balsem Lavender 150ml - 1.2 - CF-03050

Verzorgende aftershave balsem

Na het scheren een verzorgende balsem met een subtiele geurervaring die aansluit bij die van de scheercrème? Zoek niet verder – de aftershave balsem maakt het verzorgende aromatische plaatje compleet. Een authentieke formulering met eerlijke, natuurlijke ingrediënten voeden, beschermen en herstellen de huid na het scheren. Ook deze aftershave balsem is sterk geconcentreerd en daardoor al effectief in kleine hoeveelheden.


Langgeurende eau de parfum

Castle Forbes weet er telkens weer in te slagen om een aantrekkelijk gebalanceerde geurcreatie te ontwikkelen en die te vangen in zijn eau de parfums. De geurcomposities zijn samengesteld uit de fijnste essentiële oliën. Een hoog percentage geurhoudende bestanddelen staat garant voor een langdurige geurbeleving. Castle Forbes eau de parfums worden geleverd in een kenmerkende glazen flacon en is vrij van kunstmatige bestanddelen. 


Castle Forbes Pre-shave uncented 150ml - 1.1 - CF-03074

Unscented preshave

Preshave bereid de huid en baardharen voor op de scheerbeurt. De Unscented variant van Castle Forbes doet dat zonder een geur die kan conflicteren met die van de scheercrème of aftershave. De gelachtige structuur wordt snel door de huid opgenomen. Deze zuiver natuurlijke preshave doet dat door de huid te hydrateren en het scheermes met een minimum aan weerstand over de huid te laten glijden.