Edwin Jagger

"Edwin Jagger: scheermessen, scheerkwasten & men’s grooming" 

Samen met een aantal vakbekwame ambachtslieden uit Sheffield begon Neil Jagger in 1988 met het ontwerpen en vervaardigen van diverse hoogwaardige scheerproducten onder de naam van zijn grootvader: Edwin Jagger. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider op het gebied van scheermessen, scheerkwasten en men’s grooming producten.

Nieuwe distributiestructuur Edwin Jagger producten

Edwin Jagger werkt mondiaal aan een nieuwe distributiestructuur. In deze nieuwe opzet blijft Shavingpoint als Nederlandse agent verbonden aan het merk Edwin Jagger. Wij zullen als Shavingpoint echter niet meer voorraadhoudend voor dit merk zijn. Voor een groot deel van Europa is er een nieuw distributiecentrum ingericht aan het adres van Scents & Senses gevestigd in ’s-Gravendeel. Vanuit deze locatie wordt voor meerdere landen de uitlevering van de Edwin Jagger producten verzorgd. Vanaf heden vallen daar ook de door u bestelde Edwin Jagger producten onder. Alle andere merken die wij als Shavingpoint vertegenwoordigen worden onveranderd rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn geleverd. 
We hebben door de gekozen distributiestructuur afstand moeten doen van onze Belgische Edwin Jagger afnemers. Voor vragen hierover verwijzen wij u naar onze Belgische collega’s van het Scents & Senses distributiecentrum. Natuurlijk blijven we onze Belgische relaties ten volle ondersteunen met ons gehele Shavingpoint assortiment. Geografisch maar ook gevoelsmatig is Shavingpoint gevestigd in het hart van de Benelux.
Uw bedrijfsgegevens zijn doorgezet naar Scents & Senses opdat u probleemloos uw order van Edwin Jagger producten kunt plaatsen. U heeft onlangs of zal spoedig een inlogcode en wachtwoord per e-mail ontvangen. Controleer uw spam-folder of ongewenste mail wanneer u deze niet ontvangen hebt, of stuur een mail naar Scents & Senses. Gebruik de actieve link hierboven om uw Edwin Jagger producten bij Scents & Senses te bestellen. Op deze rechtstreekse manier wordt uw order het snelst verwerkt en verzonden. Het streven van Scents & Senses is orders die voor 12 uur besteld worden, dezelfde dag te versturen. 
Onverminderd enthousiast blijven we ons inzetten om onze relaties te informeren omtrent het Edwin Jagger assortiment binnen de Nederland. In onze showroom is een belangrijk deel van de collectie aanwezig. We zullen u als Edwin Jagger afnemer ook blijven bezoeken. Wilt u buiten de normale roulatie bezocht worden? Neem dan rechtstreeks contact met ons op. 
Heeft u liever dat wij uw order verwerken? Stuur uw order dan per email naar [email protected]. Wij zullen deze vervolgens zo spoedig mogelijk verwerken. Ook voor verdere vragen kunt u via onderstaande gegevens contact met ons opnemen.
Team Shavingpoint
[email protected]
+31 (0)497 760600
Merknaam: Edwin Jagger
Land: Engeland
Stad:Sheffield
Sinds:198
Producten:Verzorgingsproducten, scheerartikelen