Musgo Real

"Even weg uit de zorgen van alledag met Musgo Real" 

Musgo Real werd in de woelige jaren ’30 opgericht door Claus Porto als een echt mannen verzorgingsmerk. Het was 1936 – de wereld was nog maar amper hersteld van de Eerste Wereldoorlog voordat er wereldwijd nieuwe spanningen ontstonden. Er heerste werkloosheid, financiële twijfels, en de vuren van nationalisme laaiden weer op. Musgo Real bood soelaas in deze onzekere tijden. Sinds het ontstaan van het Musgo Real, is het bestaansrecht van het merk nooit afgenomen – behoefte aan degelijke verzorgingsproducten voor de man zijn immers tijdloos. 

Musgo Real

Het is een kenmerk van iedere woelige periode van onzekerheid in de wereldgeschiedenis: wanneer antwoorden uitblijven gaat men op zoek naar verlichting, ontspanning en afleiding. Een man is alleen met zijn scheermes tijdens de scheerbeurt. Dit is zíjn moment. Musgo Real vindt dit belangrijk. Jouw verzorging, jouw moment, helemaal voor jou alleen. Deze behoefte is net zo tijdloos als de kwalitatieve verzorgingsproducten die we daarbij gebruiken. 
Wanneer we ‘real’ vertalen krijgen we, afhankelijk van de gekozen taal, ‘koninklijk’ of ‘echt’. Bij Musgo Real maakt het niet uit welke taal je gebruikt om de naam uit te pluizen: wanneer je deze verzorgingsproducten gebruikt ben je de koning te rijk – Musgo Real-producten zijn écht voor jou gemaakt. 
Net zoals moedermerk Claus Porto wordt Musgo Real met liefde ambachtelijk geproduceerd en handmatig verpakt in de stad Porto. De benodigde inheemse grondstoffen zijn afkomstig uit Portugal en de directe omgeving. In tegenstelling tot het strakke en minimalistische ontwerp van Claus Porto heeft Musgo Real wat meer scherpe randjes. Iets wat ontstaan is als ontsnapping uit de werkelijkheid hoeft niet altijd binnen de lijntjes te kleuren en mag best van zich afbijten. Wanneer je hoort dat Johnny Depp is naar verluid een groot liefhebber is, zul je begrijpen wat we bedoelen. Musgo Real – mannelijke verzorging van koninklijke klasse, maar wel met een slinkse knipoog. 
Bekijk hier ons volledig assortiment Musgo Real producten.
Merknaam: Musgo Real
Land: Portugal
Stad:Porto
Sinds:1887
Producten:Scheer- en verzorgingsproducten