Osma

"Hoogwaardige scheercultuur uit Frankrijk"  

Sinds 1957 produceert Osma hoogwaardige producten ten behoeve van het authentieke nat scheren. Al ruim 60 jaar onderscheidt dit merk zich in thuisland Frankrijk, dat bekend staat om de hoge eisen die zij stelt aan persoonlijke verzorging. Met authenticiteit en eenvoud gaat Osma terug naar de basis van het scheren. De ambachtelijke tradities, strenge selectie van de grondstoffen, keuze voor natuurlijke ingrediënten zijn de waarden die passen bij de geraffineerde kwaliteit die Osma-producten uitstralen. Osma maakt van je dagelijkse scheerbeurt een ervaring waar je iedere dag weer naar uitkijkt.

Osma Rasage

Scheren is meer dan je denkt. Osma Rasage brengt de kennis van vroeger voor de man van nu. Osma beheerst de kunst van perfect scheren tot in de puntjes en stelt deze in dienst van jouw behoeften. Deze zelfverzekerdheid kan Osma onderschrijven met daden en kwaliteit. Osma biedt producten om te scheren zoals vroeger, met natuurlijke producten die de huid beschermen voor, tijdens en na het scheren. Osma Rasage heeft de klassieke scheerkunst en efficiënte huidverzorging hoog in het vaandel.

Osma Tradition   

De authenticiteit waar Osma voor staat komt het beste naar voren in de Tradition-productlijn. Deze complete scheerlijn heeft een fris karakter en een subtiele geurbeleving. Hierdoor kan hij goed worden gecombineerd met je eigen parfum of eau de toilette, en zijn deze producten zeer geschikt voor mannen met een gevoelige huid. Osma Tradition biedt een unieke subtiele doch rijke scheerbeleving waar mensen zeer enthousiast over zijn.

Osma Alunotherapy

Sinds 1957 produceert Osma producten op basis van 100% minerale aluin. Deze producten zijn erkend voor zijn samentrekkende en anti-bacteriële eigenschappen.
De aluinsteen van Osma Laboratories is afkomstig van een natuurlijke steengroeven. Deze aluinkristal ondergaat geen chemische verwerking en biedt een echt natuurlijk alternatief voor conventionele deodorants.
Laboratoires Osma aluin deodorants zijn een eenvoudig toe te passen efficiënte bescherming tegen vervelende transpiratiegeuren. Ontdek hoe u met de antibacteriële werking van natuurlijk aluin overmatige transpiratie en bijkomende slechte geuren kunt voorkomen.
Bekijk hier ons volledig assortiment Osma producten.
Merknaam: Osma
Land: Frankrijk
Stad:Crappone
Sinds:1957
Producten:Scheerzeep en verzorgingsproducten